Skip links

Turism medical stomatologic

O experiență inedită în inima Bucovinei sau în capitala Moldovei

Turismul medical stomatologic a devenit din ce in ce mai raspandit in Romania datorita calitatii ridicate a tratamentelor si a pretului de cost redus. Datorita dezvoltarii tehnologice a echipamenetelor si materialelor stomatologice din ultimii ani, medicina dentara a suferit o schimbare radical si in Romania prin accesul usor in comunitatea stomatologica internationala.

 

Diferentele dintre standardele de calitate a tratamentelor stomatologice efectuate in Romania comparativ cu alte tari au disparut, iar usurarea accesului pacientilor si preturile de cost reduse au facut ca tot mai multi pacienti din strainatate sa aleaga un serviciu complet de tratamente stomatologice in Romania.

Mai mult decât un simplu tratament stomatologic

Află mai multe informații despre pachetele turistice medical stomatologice

Suntem pasionați să oferim experiențe unice

STOMATOLOGICE

Pasul 1

Trimiteti-ne o copie a unei radiografii panoramice si specificati detaliile tratamentului dentar de care aveti nevoie. In maxim 48 de ore veti primi un raspuns din partea noastra.

Email pentru trimis radiografia :  dentalisgroup@gmail.com

Pasul 2

Studiati planul de tratament propus de echipa de specialisti ai programului de turism DENTALIS si odata ce ati primit toate detaliile confirmati rezervarea perioadei de tratament.

Pasul 3

Calatoriti in Romania, la Iasi sau Gura Humorului – Suceava si beneficiati de programul de turism DENTALIS, singurul program de servicii integrate conceput si organizat pe necesitatile pacientilor.

Impreuna putem da viață dorințelor

dumneavoastră