Skip links

Clinica Dentalis vă oferă un întreg pachet de servicii stomatologice pentru dumneavoastră cu ajutorul echipamentelor și a tehnicilor moderne oferite de medicii noștri.

Stomatologie Generală

Stomatologie Pediatrică

Estetică dentară

Endodontie

Ortodonție și ortopedie dento-facială

Implantologie Orală

Parodontologie

Protetică dentară

Chirurgie orală și maxilo facială

Ceea ce ne face unici față de alte cabinete sau clinici stomatologice sunt serviciile de top oferite:

Sistemul Fast & Fixed

Sistemul Fast & Fixed reprezinta un sistem revoluționar de implanturi multiple ce oferă un avantaj major al protezării imediate. În funcție de situația clinică a fiecărui pacient în parte, există două variante de protezare ce se pot folosi simultan sau independent și anume: All on 4 ( sistem de 4 implanturi folosit pentru mandibulă) sau All on 6 ( sistem de 6 implanturi folosit pentru maxilar). Cunoscut și sub denumirea “Dinți într-o zi”, cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, vă veți reîntoarce acasă cu implanturi și o lucrare protetică fixă în mai puțin de 12 ore.

Fast and Fix by Bredent Medical

Implanturile zigomatice și implanturile clasice

Implanturile zigomatice sunt diferite de implanturile dentare clasice, prin faptul că se ancorează la nivelul oaselor zigomatice (oasele pomeților) și nu la maxilarul superior. Pot fi utilizate atunci când calitatea sau cantitatea osoasă maxilară este inadecvată pentru plasarea implanturilor dentare obișnuite. Implanturile zigomatice au fost realizate ca o alternativă pentru reabilitarea maxilarului superior atrofic, folosind protocoalele clasice în două etape, cât și cele de încărcare protetică imediată. Implanturile zigomatice evită procedurile de adiție osoasă și prin urmare, contribuie la un tratament mai scurt și mai confortabil.

Jdental Care Italy

Aparatul dentar Nuvola

Denumit si aparat dentar invizibil, Nuvola este produs folosind imprimante 3D și tehnologie de scanare tridimensională – combinația perfectă pentru a produce rezultate precise și de înaltă calitate. Fiind un produs din materiale 100% biocompatibile , tratamentul cu aparatul dentar Nuvola poate fi foarte ușor adaptat la viața de zi cu zi deoarece acesta nu este prevăzut cu arcuri sau brackets cum veți întâlni la aparatele dentare clasice, este confortabil și ușor de utilizat. Odată introdus, cu aparatul dentar Nuvola nu veți avea probleme la vorbire, îl puteți îndepărta cu ușurință în timpul meselor, în timpul igienei orale sau în orice alt moment al zilei și va fi foarte greu de observat din pricina transparenței sale.

MATERIAL DE REZISTENȚĂ

Nuvola® este produs folosind imprimante 3D și tehnologie de scanare tridimensională – combinația perfectă pentru a produce rezultate precise și de înaltă calitate. Procentul ruperilor este redus semnificativ, crescând rezistența acestuia.

BIOCOMPATIBILE

Absența completă a materialului de umplutură, a pieselor sudate sau a firelor metalice. Nuvola® este 100% biocompatibil.

GARANTAT

Nuvola® este supus standardelor de înaltă calitate pe parcursul procesului de fabricație.

Zambeste, poti!

Nuvola® este adaptat pentru a vă modela treptat și ușor zâmbetul
Aliniamentele sunt ușor și confortabil de purtat. Ele aduc eleganță zâmbetului tău prin ajustarea delicată a ortodontiei.

Nuvola® este practic invizibil și urmează perfect morfologia dinților.

Vezi zâmbetul tău schimbându-se zi de zi

DE CE SĂ ALEGI NUVOLA® ?

Producția de precizie și utilizarea software-ului ortodontic, concepute de ingineri clinici, sunt mândria și puterea Nuvola®
Rafinările fiecărui alinier sunt personalizate și exclusive pentru fiecare pacient.

FUNCTIONAL, PRACTIC ȘI ESTETIC

Nuvola® oferă o alternativă eficientă la ortodontica tradițională
De peste douăzeci de ani experimentăm și cercetăm inovația în domeniul ortodontiei moderne. Am combinat trei funcții excelente într-un singur produs: funcționalitate, eficiență și estetică.

Avem grijă de cel mai important lucru:
frumusețea zâmbetului tău

Examinarea cu Velscope

Examinarea cu Velscope este primul test din România prin care se poate depista cancerul oral în faze incipiente, in doar 3 minute petrecute in cabinetul medicului. Fără niciun fel de durere, cu ajutorul echipamentului Velscope, celulele pre-canceroase și canceroase pot fi detectate încă de la primul stadiu. În acest moment, această examinare este cea mai sigură metodă de testare pentru cancerul oral.