Dotări

După cum v-am spus echipa medicală multidisciplinară este coloana vertebrală a Clinicilor Dentalis, dar orice echipă are nevoie de echipamente pentru a îi ușura munca, pentru a realiza rapid și cu-n disconfort minim pentru pacient toate operațiunile medicale.

Defibrilator S8 Comen

Cu mod pentru defibrilatie, stimulare cardiaca, monitorizare si AED (defibrilator extern automat), DEFIBRILATORUL S8 este potrivit pentru primul ajutor in afara spitalului, dar si pentru utilizare in spital.

Stimulare cardiaca: Cu mod de stimulare cardiaca la cerere si fix, pentru pacientii cu stop cardiac si aritmie lenta acuta severa, modul de stimulare cardiaca neinvaziva in vitro este rapid, usor de gestionat, economiseste timp si imbunatateste rata de succes a recuperarii.

Monitor: Monitorizare ECG in 5 derivatii ca functie standard; functiile de monitorizare includ SpO2, TEMP, EtCO2, si IBP, care sunt disponibile pentru monitorizarea continua a semnelor vitale ale pacientului.

AED:Acest model aplica un algoritm de analiza patentat si analiza automata, precum si setare comoda, pentru a ghida personalul de urgenta in asigurarea defibrilatiei si a suportului vital de baza.

Cel mai comod si mai eficient mod de salvare a vietii.

In calitate de cel mai important aspect al resuscitarii, timpul este elementul cheie pentru monitor/ defibrilator. Asadar, S8 renunta la operarea complexa si imbunatateste comoditatea si eficienta pentru salvare.

Ecograf Mindray DC-60

Tehnologii inovative ale ecografului Mindray DC-60 X-Insight:

Smart Planes CNS
Denumita si 5D, Smart Planes CNS este o soluție ușor de utilizat pentru a îmbunătăți si automatiza fluxul dumneavoastra de lucru. Pe un ecograf avansat, cu un simplu faceți clic pe butonul 3D al imaginii capului fetal si sunt obținute imediat cu o precizie ridicată: planurile de scanare standard CNS (MSP, TCP, TTP și TVP) și o serie de măsurători anatomice corelate (BPD, HC, OFD, TCD, CM și LVW), care reduc timpul la aproximativ 90 de secunde pe examinare.

Smart Track
Oferă o optimizare rapidă și inteligentă pe un ecograf Doppler color Mindray DC-60 X-Insight pentru imagistica vasculară prin simpla operare cu o singură atingere. Acesta poate optimizeaza spectrul Doppler-ului color, power și PW si urmăreste automat vasul de sange astfel reducand timpul necesar examinarii. Prin urmare, fluxul de lucru al examenului vascular efectuat pe Mindray DC-60 X-Insight este simplificat printr-o afisare optimă.

Auto EF
Auto EF este o modalitate inteligentă a ecografului Mindray DC-60 X-Insight de a analiza secventele 2D pentru a recunoaște automat cadrele diastolice și sistolice și a scoate o serie de măsurători pentru a evalua funcția ventriculului stâng pentru o productivitate mai mare, cum ar fi EDV / ESV / EF.

Aparat EKG ECG Comen CM600

Software puternic de analiză și diagnosticare

După ce am studiat cele trei baze de date standard MIT, CSE și AHA și face peste 100.000 de cazuri clinice în China, Comen a făcut-o a dezvoltat un software avansat de analiză și diagnosticare ECG asigurând acuratețea și autoritatea analizei automate.

Microscop Dentar Leica M320

Bucurați-vă de o vizualizare mai bună în timpul procedurilor stomatologice chirurgicale și nechirurgicale, beneficiați de un confort fizic sporit și arătați-vă experiența colegilor și pacienților cu imagini 4K uluitoare.

Inspirat de stomatologi – Cu microscopul dentar M320 puteți obține rezultate mai bune de tratament și puteți optimiza rezultatele prin microstomatologie de înaltă precizie. Pentru a vă ajuta să vă împărtășiți experiența cu pacienții și colegii, vă puteți înregistra procedurile la o calitate impresionantă a imaginii și video 4K.

Dezvoltat pentru stomatologi – Designul ergonomic al microscopului M320 vă îmbunătățește confortul fizic și astfel crește eficiența în diferite domenii, inclusiv stomatologia restaurativă, endodonția, protecția și stomatologia estetică, precum și parodontologia și implantologia.

Kavo ORTHOPANTOMOGRAPH™ OP 3D Pro Panoramic

Un echipament profesional multifunctional cu scanare 2D pentru intreaga regiune maxilofaciala (dentitie, articulatii TM si craniu). Echipamentul foloseste ultima tehnologie 3D Low Dose Technology. OP 3D Pro are posibilitatea de upgrade de la 2D/3D la optiunea cu brat cefalometric.

 Avantaje Kavo ORTHOPANTOMOGRAPH™ OP 3D Pro Panoramic:

– Dispozitiv 2D/3D care poate fi actualizat cu Ceph

– Doze de radiatii foarte scazute cu tehnologia Low Dose

– Abilitatea de a compensa pozitionarea incorecta a pacientului si anatomiile dificile cu functia Multilayer oferind cinci imagini panoramice cu o singura scanare

– Obtinerea automata a stratului optim de imagine panoramica cu ORTHOfocus

– Reducerea radiatiilor cu tehnolgie Low Dose (LDT) a KaVo OP 3D pro permite o calitate optimizata in imagini cu raze X cu o doza mai mica de radiatii

Imagini mai clare cu tehnologia MAR

Reducerea artefactului de metal selectabila de utilizator (MAR) reduce influenta radiatiei dispersate, care apare pe structurile de raze X. Aceasta optimizeaza imaginea dintilor cu canale radiculare in special.

Functionarea KaVo OP 3D Pro este proiectata astfel incat toate fluxurile de lucru sa fie efectuate intuitiv si in cateva secunde. Structura clara si simbolurile usor de inteles fac ca setarile sa fie explicative. Indiferent daca este utilizat pentru expuneri 2D sau 3D, panoul tactil de 10,4 inchi permite operarea simpla si clara, oferind o fiabilitate operationala si economisire a timpului.

VELscope VX este un sistem de diagnosticare a cavității orale cu scopul de a descoperi din timp anormalitățile mucoasei.

Statisticile legate de cancerul oral arată că rolul sistemului VELscope VX  în diagnosticarea timpurie este foarte important.  De ce? Pentru că doar 50-60% dintre persoanele bolnave de cancer oral reușesc să supraviețuiască o perioadă de 5 ani. Procentul poate crește până la 80-90% dacă boala este descoperită și tratată în fază incipientă.

Obiectivul principal al sistemului VELscope VX este de a îmbunătăți modalitatea prin care specialiștii examinează mucoasa orală și descoperă anomalii ale țesutului. VELscope VX oferă posibilitatea de a descoperi la timp leziunile premaligme (precancerul), cancerul sau dezvoltarea altor boli. Acest sistem poate depista și infecțiile virale și bacteriene, papiloamele scuamoase (responsabile de apariția cancerului), tumori ale glandei salivare și alte anomalii ale mucoasei orale.

Depistarea timpurie permite tratarea cu succes a bolii, creșterea ratei de supraviețuire și menținerea unei vieți sănătoase.

Piesa de mână VELscope VX emite o lumină albastră vizibilă în cavitatea intra-orală, care excită țesutul și îl face fluorescent. Cavitatea orală poate fi astfel examinată în timp real, permițând medicului stomatolog să identifice rapid țesutul suspect care ar necesita o investigare mai amănunțită.

La vizualizarea cu ajutorul piesei de mână VELscope VX, țesutul anormal apare, în general, ca o suprafață neregulată, întunecată, care iese în evidență față de țesutul natural sănătos, verde fluorescent, din jur.

Beneficiile utilizării sistemului VELscope VX pentru pacienți:

Economie de timp – rezultatele se obțin în doar două minute; scanare non-invazivă; fără durere pentru pacient; cea mai simplă metodă de a depista țesuturile anormale din cavitatea bucală.

Biolase Epic X

Laserul diodă EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical și terapeutic de avangardă care încorporează tehnologie de ultimă generație. Singurul laser cu lungime de undă de 940 nm care a obținut aprobarea FDA-SUA și care poate fi folosit pentru 3 tipuri de tratamente: țesut moale, albirea dinților și biostimulare / terapia durerii.

În chirurgia țesuturilor moi EPIC™ X oferă un control precis la tăiere, produce hemostază (oprirea sângerării) iar intervenția este confortabilă și rapidă pentru pacient.

În terapia durerii, EPIC™ X a dezvoltat un control eficient al parametrilor importanți, care elimină temporar durerile minore din regiunea maxilo-facială.

EPIC™ X este soluția ideală și una dintre cele mai rapide pentru albirea dinților. Se pot obține între 4 și 6 nuanțe de alb, într-o singură ședință de albire pentru întreaga dantură.

EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie, fiind cea mai recentă inovație în acest domeniu.

Scroll to Top