Skip links

Dentalis TECH

Despre noi
Pe lângă serviciile medicale stomatologice de înaltă calitate, implantologie, chirurgie maxilo-facială, ortodonție și serviciile de medicină generală, Dentalis dispune și de propriul său laborator de tehnică dentară. Dentalis Tech, reprezintă laboratorul din spatele căruia noi realizăm zâmbetul mult dorit de dumneavoastră!

Pentru realizarea unui zâmbet armonios și estetic, este nevoie de o strânsă comunicare între pacient-medic, stomatolog-tehnician dentar. Ne diferențiem de alte laboratoare prin această comunicare, atât verbală, cât și fotografică. De aici vine și zicala “o poză face cât o mie de cuvinte”. Atunci când începem o lucrare protetică, mai întâi discutăm cu pacientul, analizăm situația împreună cu medicul stomatolog și putem sugera cel mai bun tratament protetic cât și economic.

Avem capacitatea de a ne deplasa de la laborator, la cabinet, unde vom face fotografii pacienților, stabilind astfel toate detaliile lucrării protetice (culoare, formă, lungime etc.) în condiții optime. Facem acest efort pentru că fiecare pacient este unic, precum și fiecare dinte. Din dragul de a crea piese protetice unice și artistice, ce imită pe cât posibil naturalul, ne putem mândri că suntem foarte aproape.

Laboratorul nostru poate realiza o gamă mare de lucrări protetice, de la lucrări simple, precum proteze clasice, la lucrări complexe precum protezări pe implant, proteze scheletate, proteze telescopate, coroane și punți    metalo-ceramice dar și reabilitări orale complexe.

Prin experiența acumulată a multor ani de muncă, exercițiu și cursuri, putem replica dinții naturali. Ne axăm mai mult pe atenția la detaliu pentru a mulțumi fiecare pacient.

Ne facem meseria cu drag și seriozitate, ne bucurăm odată cu pacienții de reușită. La fel ca și colegii din întreaga echipă medicală, avem același moto, “Fă ceea ce-ți place și nu vei simți că muncești o zi din viața ta!”.

Portofoliu

Produse si servicii realizate de echipa de tehnicieni dentari DentalisTECH