Fast & Fix În 24 De Ore

Dentalis

Dentalis

Pacienților din ziua de azi le este adesea frică să meargă la cabinetul stomatologic. Unul dintre motivele principale este teama de întâlniri nesfârșite, timpii de așteptare. Pentru a depăși acest obstacol, clinica Dentalis a implementat cu succes Fast & Fix dezvoltat de firma Bredent.

Fazele premergătoare implementării sistemului Fast & Fix by Bredent sunt esentiale

1. Evaluarea radiologică

Evaluarea radiologică a stării alveolare a pacientului prin studii panoramice cu raze X și tomografie computerizată (CT).

2. Examenul clinic

Examenul clinic al pacientului presupune consultația propriu zisă și stabilirea pasilor necesari pentru implementarea sistemului Fast & Fix by Bredent.

De ce Fast & Fix by Bredent ?

Este unul dintre cele mai bune sisteme fast & fix de pe piata si are o rata de 99% de succes.

Radiografiile panoramice și toate celelalte examinări radiologice pot fi efectuate la clinica Dentalis. Clinicile noastre folosesc sistemele de tomografie computerizată 3D pentru toate studiile imagistice. Toate aceste informații sunt analizate de echipa medicală a clinicii pentru a crea un plan de tratament care să includă tratamentele recomandate, durata acestora și costurile asociate cu intervenția. Odată stabilită faza terapeutică, intervențiile chirurgicale efectuate după conceptul de „chirurgie într-un singur pas” deschid calea unui tratament restaurator. O echipa de peste 5 specialisti in chirurgie maxilo-faciala, implantologie, parodontie si estetica dentara reface chirurgical intreaga cavitate bucala intr-o singura operatie. Sedintele de tratament pot dura de la 1 la 4 ore, in functie de complexitatea cazului. În timpul intervenției chirurgicale, pacientul se află sub influența sedării intravenoase (sedarea IV), care crește confortul pacientului în timpul intervenției chirurgicale. Medicul anestezist monitorizează pacientul în orice moment în timpul ședinței de tratament.

Simplu, fără durere în maxim 24 de ore

Acest lucru permite aplicarea extremă a implantului dentar, chirurgia parodontală, atașarea osoasă și autogrefa, operația de lifting sinusal și extracția dinților să fie efectuate cu succes, toate într-o singură ședință de tratament chirurgical, dacă starea pacientului o permite.

O abordare în One-Stage-Surgery poate optimiza, de asemenea, consumul de biomateriale și utilizarea medicamentelor pre și post-operatorii (terapie cu antibiotice, terapie antiinflamatoare etc.) și să le prezinte în timpul procedurilor de management postoperator. Faptul că pacientul este instruit să urmeze instrucțiunile Ghidurilor Chirurgicale Internaționale pentru o singură operație.

Majoritatea pacienților le este greu să creadă că cele mai importante etape ale reabilitării orale pot fi finalizate în doar câteva ore de ședințe fără spitalizare, fără durere și că pot relua cu ușurință activitățile profesionale și sociale a doua zi. Astfel, lunile de tratament sunt condensate în acest concept revoluționar de „chirurgie într-un singur pas”. Sarcina pacientului este minimă, iar rezultatele obținute sunt impresionante.

Related Articles

Scroll to Top