Albirea Dinților

Dentalis

Dentalis

Albirea dintilor cu Laser sau cu Accelerator de Albire realizata in clinica stomatologica de catre medicul dentist permite obtinerea unor efecte superioare tehnicilor clasice de albire a dintilor.

Ce înseamnă albirea dinților ?

Cel mai apreciat și complet laser diodă . Biolase EPIC X este singurul laser diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: chirurgie țesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.

Albirea dintilor sau albirea dintilor este procesul de redobandire a culorii albe a dintilor. Dacă dinții tăi devin galbeni în timp, ai nevoie de albire.
La clinicile Dentalis, albirea dintilor ca tratament cosmetic se realizeaza de catre medici stomatologi si nu de catre personalul de suport medical (igienisti, asistente etc.).

Acest standard este garantat din respectul față de pacienții noștri și din dorința noastră de a asigura cele mai bune condiții posibile și cele mai bune rezultate pentru fiecare tip de tratament. Spre deosebire de tehnicile tradiționale de albire dentară care aplică geluri în diferite concentrații, clinica Dentalis folosește tehnologia de albire folosind acceleratori de albire și albire cu laser.

Albirea dintilor cu ajutorul lămpilor de accelerație și albirea cu laser constă în activarea gelului de albire cu o sursă de lumină albastră foarte intensă, echipat cu un sistem avansat de filtrare care garantează confort complet pacientului și funcționare la temperaturi scăzute.Sunt aici. Reduce riscul de sensibilitate dentara.
Albirea profesională a dintilor într-un cabinet stomatologic este o modalitate simplă și excelentă de a vă aduce dinții mai aproape de culoarea albă naturală, maximizând în același timp protecția țesutului bucal în timpul și după ședință, poate produce rezultate chiar și ca urmare a tratamentului cu medicamente (cum ar fi tetraciclină) care provoacă o culoare diferită a dintelui.

Cât timp vor dura efectele albirii profesionale?

Efectul de albire al lămpii de albire durează de la 6 luni până la 2 ani, în funcție de condițiile de igienă. Tratamentul presupune efectuarea numărului necesar de ședințe de albire până la obținerea efectului dorit. Pentru cele mai bune rezultate, echipa noastră medicală recomandă tratamente antiseptice profesionale, cum ar fi decalcificarea cu ultrasunete, fluxul de aer și periajul profesional în timpul primei ședințe de albire. Pretul pachetului de albire nu include tratamentele de dezinfectare (detartraj, flux de aer, periaj etc.).

Ce este albirea dintilor ca tratament dentar estetic?

Ce determina colorarea inestetica a dintilor ?

Albirea dintilor este o procedura folosita pentru a indeparta culoarea sau decolorarea dintilor, dar poate dezvalui si culoarea naturala a dintilor daca o doreste pacientul.
Culoarea dintelui este determinata de stratul de dentina vizibil prin smalt. Anumiți coloranți (din cafea, ceai și vin roșu) pătrund în timp în smalț și impregnează dentina. Cele mai frecvente cauze care determină apariția acneei includ consumul de cafea sau ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumatismele la nivelul dinților și fluorizarea excesivă.

Related Articles

Scroll to Top