Skip links

Albirea dentară cu ajutorul laserului Biolase

Este bine cunoscut faptul că estetica dentară reprezintă una din preocupările principale ale pacienților și tot mai mulți au dezvoltat  un interes deosebit în ceea ce privește albirea dentară.

Pentru a satisface nevoile pacienților vă propunem albirea cu ajutorul laserului Biolase.

Procedura constă  în aplicarea unui gel de peroxid de hidrogen 45 % concentrație, iar apoi căldura generată de laser sporește și accelerează acțiunea acestuia pe dinți. În timpul acestei proceduri protejarea gingiilor se va realiza cu ajutorul unei bariere gingivale sub forma de gel. După această etapă  se trece la aplicarea gelului de albire peste care se va acționa cu laserul stilou special destinat acestei intervenții.

Unul din avantajele albirii cu laser este acela că nu determină sensibilitate având în vedere că gelul acționează mai rapid datorită laserului , spre deosebire de albirea clasică. Laserul are intensitate reglabilă, ceea ce înseamnă ca poate fi adaptat în funcție de reactivitatea fiecărui pacient.

Oferă rezultate rapide, într-o singură ședință, confortabil pentru pacient și este o procedură  sigură.

În ceea ce priveșt rezultatul vă informăm că dinții se pot deschide cu 6 nuanțe, dar trebuie menționat că  acest număr poate fi influențat de nuanța de la care se pornește, vârsta , rasă, vitalitate pulpară , obiceiuri alimentare și vicioase. Menținerea rezultatului obținut depinde și de grija pacientului ce o va avea ulterior.

Leave a comment