dentalisgroup@gmail.com

Servicii Stomatologice

Echipa multidisciplinară a clinicilor Dentalis va oferă o gamă foarte variată de servicii stomatologice, atât uzuale cât si complexe

5 Motive pentru care să alegi clinicile Dentalis

În prezent, Dentalis este reprezentat de un grup de clinici situate atât în orașul Iași, Gura Humorului cât și în Suceava. Mai mult de atât, în cadrul clinicii din Gura Humorului si Suceava, Dentalis dispune de servicii de radiologie proprie. De asemenea cele trei clinici stomatologice dispun de un laborator de tehnica dentara proprie.

Laborator Tehnică dentară Dentalis Tech

Pentru realizarea unui zâmbet armonios și estetic, este nevoie de o strânsă comunicare între pacient-medic, stomatolog-tehnician dentar. Ne diferențiem de alte laboratoare prin această comunicare, atât verbală, cât și fotografică. De aici vine și zicala “o poză face cât o mie de cuvinte”. Atunci când începem o lucrare protetică, mai întâi discutăm cu pacientul, analizăm situația împreună cu medicul stomatolog și putem sugera cel mai bun tratament protetic cât și economic.

Chirurgie orală și maxilo-facială

Fiecare clinică detine un cabinet de chirurgie orală și maxilo-facială.

O clinică completă

Pe lângă serviciile medicale stomatologice de înaltă calitate, implantologie, chirurgie maxilo-facială, ortodonție și serviciile de medicină generală, Dentalis dispune și de propriul său laborator de tehnică dentară. Dentalis Tech, reprezintă laboratorul din spatele căruia noi realizăm zâmbetul mult dorit de dumneavoastră!

Ortodontie

Este o specialitate de stomatologie care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și corectarea dinților și maxilarelor malpoziționate. De asemenea, se poate concentra pe modificarea creșterii faciale, cunoscută sub numele de ortopedie dentofacială.

Serviciile noastre

Stomatologie Pediatrică

Stomatologie Generală

Estetică dentară

Endodonție

Ortodonție și ortopedie dento-facială

Implantologie Orală

Parodontologie

Protetică dentară

Terapie Laser

Gnatologie

Radiologie

Fast & Fix in 24 de ore

Chirurgie Orala si Maxilo-facială

Fatete dentare

Laborator tehnica dentară

Consultatii